OVERIGE SERVICES

'Meer dan alleen poetsen'

Naast de behandelingen die wij bieden om uw voertuig in een perfecte conditie te brengen of juist te houden, kunnen wij u nog met veel meer van dienst zijn.
Lees hieronder wat wij nog meer voor u en uw voertuig kunnen betekenen.

Haal-en-Breng service

Komt het u even niet uit om uw auto naar ons toe te brengen? Wij kunnen uw auto ook op de door u gewenste locatie ophalen en terugbrengen nadat de behandeling is uitgevoerd. Zo kunt u zich bezig houden met andere belangrijke zaken!

Schadeherstel

Mocht u onverhoopt schade hebben gereden, kunt u altijd bij ons terecht. In samenwerking met gerenomeerde schadeherstellers kunnen wij u helpen om uw voertuig weer in topconditie te krijgen!

Stickers verwijderen

Heeft u stickers op uw auto? En wilt u deze laten verwijderen? Of het nu om een kleine sticker op de achterruit gaat of om een volledige bestickerde auto met reclame. Vanaf € 30 excl. BTW kunnen wij u verder helpen.

Dierenharen Verwijderen

Heeft u net een auto gekocht en zit deze vol dierenharen? Heeft u zelf dieren en wilt u uw auto weer eens helemaal opfrissen? Wij kunnen u daarbij helpen. Om een passende prijs te kunnen geven moeten wij de auto wel eerst bekijken.

Raamcoating 

Wilt u te allen tijde goed zicht hebben? Kies dan voor een raamcoating! Deze zorgt er voor dat water en vuil zich niet meer kunnen hechten aan de ruit. Ruitenwissers worden overbodig! Deze behandeling is er al vanaf € 15 excl. BTW

Bescherm uw interieur

Heeft u het interieur van uw auto volledig laten reinigen en wilt u het graag schoon houden? 
Wij kunnen uw interieur van een beschermende coating voorzien waardoor water en vuil zich niet meer kunnen hechten!

Restylen van kleine (parkeer-)schades

Een klein deukje is helaas snel gemaakt. U kunt deze meestal zonder dure spuitkosten laten weghalen. In samenwerking met erkende specialisten kunnen wij u hier bij helpen

Verkoop van Onderhoudsproducten

Wij zijn erkend dealer van WaxGuard en Williams F1 Coatings en CSF Cleaning Products. Wilt u uw auto in topconditie houden? Wij hebben de juiste producten om u hierbij te helpen!

In- & Verkoop van (personen-) Auto's

Bent u op zoek naar een andere auto, of wilt u uw auto graag verkopen? Neem dan contact met ons op om te bespreken hoe wij u hierbij kunnen helpen.