CERAMIC GUARD SiCARBON+ COATING

WAAROM EEN COATING?

Om uw auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf is een hoogwaardige lakbescherming nodig. Het verschil met een wax is dat een coating een langdurige bescherming geeft op de lak. Dit heeft altijd voordelen, zowel bij nieuwe als ook bij gebruikte voertuigen!

Met de Ceramic Guard SiCarbon+ coating bent u voor een langere periode (minimaal 3 jaar) verzekerd van een heldere, diepe glans, heel erg simpel onderhoud en heeft u geen last meer van de negatieve invloeden van buitenaf!
Laat uw voertuig altijd door een erkende specialist behandelen! Zo bent u verzekerd van een goed resultaat en garantie op de coating!
Vind uw erkend Ceramic Guard specialist hier .

Ceramic Guard SiCarbon+ Coating

De Ceramic Guard Coating (rechts) en het Onderhoudspakket (links)

INNOVATIEVE LAKBESCHERMING

Ceramic Guard is een uniek product: een revolutionaire coating die een zeer goede bescherming biedt en de autolak sterk water- en vuilafstotend maakt!
De doorbraak start op moleculair niveau. Waar veel coatings gebruik maken van silicium oxide (SiO2) is bij Ceramic Guard het oxide (zuurstof) vervangen door carbon (koolstof.) Door deze moleculaireaanpassing ontstond het SiCarbon+ molecuul met als groot voordeel een betere laagdichtheid. Bij SiO2 verdwijnt tijdens het proces van uitharden 30% van de laagdikte, terwijl SiCarbon+ een maximaal verlies heeft van maar 5%. Het carbon zet zichzelf vast tussen het silicium waardoor Ceramic Guard uiteindelijk een hogere dichtheid behoudt! Dit resulteert in een betere krasbestendigheid, flexibiliteit en permanente hechting van de nano moleculen op de lak.

Hoewel één laag meer dan voldoende is, kan Ceramic Guard in meerdere lagen aangebracht worden.
Hierdoor zal de laagdikte toenemen, waardoor de hardheid van de lak én de kleurdiepte bij iedere laag extra wordt versterkt!

DEtaILS
Ceramic Guard

BEhandelinG


v.a. € 800 excl. BTW

Duur van de behandeling 3-5 werkdagen

Coating kan voor de volgende delen gebruikt worden:

De Ceramic Guard coating kan aangebracht worden op gespoten carrosseriedelen, velgen, ramen (m.u.v. de voorruit!), gespoten (plastic)bumpers, plastic onderdelen en koplampen. Wij kunnen een behandeling op maat uitvoeren; passend op uw wensen. Tevens is de coating ook te gebruiken op matte lakken. De matte lak krijgt dan meer kleurdiepte gecombineerd met een lichte zijdeglans.

Ceramic Guard SiCarbon+ Coating

Voordelen
Ceramic Guard SiCarbon+ coating


Standaard 3 jaar garantie
Tot levenslange garantie met Ceramic Guard 4Life*


U hoeft uw auto niet langer te (laten) polijsten
Uniek in zijn marktsegment qua dikte & hardheid
Behoud van glans en uitstraling
De coating biedt bescherming tegen negetieve invloeden van buitenaf (o.a. zure regen, industriële vervuiling, hars en UV-straling)
Geen speciale onderhoudsproducten nodig
Permanente bescherming
Erkend door de meeste verzekeraars

GARANTIE & CERAMIC GUARD 4life

Ceramic Guard heeft een standaard garantie van 3 jaar op de behandelde delen. De garantie is van toepassing als de coating door een Ceramic Guard specialist is aangebracht, volgens de juiste applicatievoorwaarden en -methode. Met Ceramic Guard 4life is het mogelijk de garantieperiode te verlengen. Een jaarlijks terugkerende controle- en onderhoudsbehandeling van de Ceramic Guard coating zorgt voor een continuering van de garantieperiode. De garantie schuift één jaar door per controle- en onderhoudsbehandeling. Deze behandeling wordt enkel door de Ceramic Guard specialist uitgevoerd!

v.a. €125,- excl. BTW
Duur van de behandeling circa 6 uur

Ceramic Guard Xtender behandeling

Verleng de garantie van uw Cermic Guard coating met één jaar d.m.v. de Xtender behandeling